Hollands klompenhuis

Klompen is waar wij als land om bekend staan. En daarom zijn allerhande klompen verkrijgbaar bij Hollands Klompenhuis. Ideaal om weg te geven en altijd origineel en uniek. Met een artikel van Hollands Klompenhuis geef je iets bijzonders weg, en iets dat je ook gemakkelijk kunt personaliseren. 

Cadeautje voor iemands verjaardag

Hollands Klompenhuis heeft meer dan tweehonderd producten te koop, en bepaald niet alleen klompen. Je vindt er altijd iets bijzonders, unieks. Een sleutelhangertje als souvenir of een cadeautje voor iemands verjaardag. En wat dacht je van Volendamse klederdracht voor zowel jong als oud.

Klompen voor kinderen en reuzen

Klompen, klompen en nog eens klompen. Behalve de standaard klomp zoals we die allemaal wel kennen, worden er tal van andere klompensoorten aangeboden. Zweedse klompen bijvoorbeeld – ook zo herkenbaar- en kinder-, reuzen- en medische klompen; je vindt het allemaal bij Hollands Klompenhuis. Via een handige zoekfunctie vind je het product dat je zoekt en mocht dit nou niet lukken dan biedt de zoekfunctie links onderin je beeldscherm, ‘mijn product zoeken’, wellicht soelaas. Het moet al raar lopen wil je niet slagen bij deze heel speciale zaak. 

Klompen kopen voor een pasgeboren baby of voor een huwelijk

Je kunt bij Hollands Klompenhuis je klompen ook een persoonlijk tintje geven door er een tekst op te laten maken of anders een logo. Op die manier creëer je unieke en persoonlijke klompen, waarvan vaak geen tweede paar is. Ook de kinderklompjes zijn de moeite waard, helemaal als iemand vader of moeder geworden is en ook als iemand gaat trouwen geef je hem en haar unieke klompen. Het is een keer wat anders en iets origineels. Dergelijke geschenken scoren goed, vaak veel beter dan een of ander duur cadeau. Vaak wordt het cadeau dat je geeft lang bewaard. Dat zegt wel genoeg.

Van degelijke Zweedse klomp tot een klomp met molentjes

Zoals gezegd biedt hét Klompenhuis meer dan alleen de standaard klomp die we zo voor ons netvlies halen. Behalve de degelijke Zweedse klomp vind je er de knalgele boerenklompen, klompen met een decor van molentjes terwijl ook de klomppantoffels heel bijzonder zijn. Ook het aanbod souvenirs mag er zijn. Je vindt er namelijk de leukste servetten en magneten, zoals je er ook originele sleutelhangers en miniklompjes kunt kopen.  Elke keer weer word je verrast door het aanbod dat elke keer weer heel bijzonder genoemd mag worden.

Ook ideaal om als relatiegeschenk weg te geven

Ook voor ondernemers kunnen klompen of klompjes interessant zijn om als relatiegeschenk weg te geven. Dan geef je eens echt iets origineels weg, iets dat de ontvangers zich zeker zullen blijven herinneren. En dat is natuurlijk ook precies de bedoeling. Als je een kleinigheidje zoekt, dan vind je die altijd wel tussen de souvenirs en gadgets die Hollands Klompenhuis te bieden heeft.  Als je voor tenminste vijftig euro bestelt bij Hollands Klompenhuis, dan neemt de specialist in klompen en souvenirs de verzendkosten voor zijn rekening. En als je vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan worden je artikelen vandaag nog opgestuurd.

Leave a Comment