De Nootsaeck

Ben je op zoek naar de specialist op het gebied van noten en kastanjebomen in zowel Duitsland als de Benelux? Ga dan naar Bomenkwekerij Herenland en bomenwebshop de Nootsaeck. De bomen worden milieubewust geteeld. Momenteel geldt er zelfs een overgangsfase richting een biologisch gecertificeerde teelt. De Nootsaeck kiest voor organische bemesting en biologische bestrijding, vooral voor een gezonder milieu en een gezonde boom.

Unieke bomen die je elders niet vindt

Bij de Nootsaeck vind je een enorm assortiment aan notenbomen, met daarbij unieke bomen die je elders niet zult vinden.  Behalve de bomen levert de Nootsaeck organische bodempakketten. Daarmee is de boom verzekerd van een goede start op zijn nieuwe locatie. Koop je bomen bij de Nootsaeck, dan krijg je die in een pot gekweekt en geleverd. Dat maak het bestellen en planten het gehele jaar door mogelijk, zoals je ook gedurende het gehele jaar de bomen kunt bestellen.  Uiteraard krijg je het beste advies over welk ras je kunt kiezen, de wijze van beplanting en hoe je de bomen op de beste manier kunt onderhouden.

De beste kwaliteit en natuurlijke soortechtheid

Koop jij je bomen bij de Nootsaeck, dan weet jij je verzekerd van de allerbeste kwaliteit én van natuurlijke soortechtheid. Je krijgt de bomen in een stevige kartonnen doos, uiterlijk vijf dagen na bestelling. Als je meer informatie wenst over het gebruik en de verwerking van de walnoten – die je overigens gewoon meteen kunt eten- dan kun je terecht bij de Zandse Notengaard.

Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt

Bij de Nootsaeck vind je het grootste notenboom assortiment van Europa. Koop je bomen voor een bedrag van tenminste 250 euro, dan worden de bomen gratis bij je bezorgd, altijd binnen een termijn van vijf werkdagen. De specialisten van de Nootsaeck bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt en staan altijd klaar voor het geven van het best denkbare advies. Bij de Nootsaeck koop je uiteraard de standaard walnootbomen, maar ook de exclusieve bomen, groot vruchtige bomen, mini bomen voor in de tuin en roodvruchtige bomen. Als je het hebt over de exclusieve bomen, dan moet je denken aan de walnootboom Bella Maria of de Mini Multiflora walnootboom.

Zo haal je de natuur dichter bij huis

De bomen worden met de beste denkbare zorg gekweekt door absoluut de beste specialisten die er zijn. Een notenboom is erg gezond voor mens en dier en de boom trekt ontzettend veel dieren aan. Zo haal je dus de natuur dicht naar je huis. Je hoeft de bomen niet te snoeien en geeft ze de ruimte. Walnootbomen hebben het niet zo op buren die erg opdringerig zijn namelijk.  Zorg voor humusrijke grond en zorg dat ze niet in een al te nat gebied staan, al lusten ze best een beetje water. Met de walnootboom van de Nootsaeck haal je een prachtige boom in de tuin of in een park. Vraag de specialisten naar wat de beste boom voor jouw specifieke situatie is.

Leave a Comment